Produktionen


Virksomheds- beskrivelse og historie
 
Sponsering
   

Virksomhedsbeskrivelse og historie 

Vi startede i en garage…

PUR teknik blev grundlagt af Sten Nielsen og Henning Bitsch i en garage i Nørresundby i 1992. Sten Nielsen var nyuddannet ingeniør, mens Henning Bitsch var lidt mere garvet, bl.a. med forretninger i USA.

 1993

Var året hvor Bitsch kom hjem fra USA og PUR Teknik for alvor begyndte at tage form. Garagen blev for lille, og i 1995 opkøbte vi en tidligere sodavandsfabrik på 943 m2, beliggende i Skovsgaard ved Brovst. Dengang producerede vi ventiler, kofangere og båndslibehjul, og samtidig udviklede vi nye produkter i materialet, polyurethan, hvor navnet PUR stammer fra.

Vores første år var ikke specielt lønsomme, men efter nogle trange år hvor vi sled i det, kunne vi som iværksættere hæve en anstændig løn.

 1997

Blev anpartsselskabet omdannet til et aktieselskab. Sten Nielsen stod for at udvikle nye produkter, mens Henning brugte sin erfaring fra ind- og udland til at distribuere dem.

 2000

Ansatte vi Birthe Lauritzen til at stå for bogholderiet, økonomistyring samt ordreafvikling. Senere fortog vi en aktieudvidelse med 10 %, som Birthe Lauritzen købte.

 2002

I 2002 tilkøbte vi en nedlagt minkfodercentral, med et bebygget areal på små 2000 m2, ligeledes beliggende i Skovsgaard. Nu beskæftigede virksomheden 17 medarbejdere.

 2003

Sten Nielsen opkøbte Henning Bisch’s andel, og Birthe Lauritzen fik en option på yderlige 10 %.

 2004

PUR Teknik startede i et Plato 2 forløb (www.plato.dk), som er et samarbejde mellem 8-10 små og mellemstore virksomheder (SMV), som igennem sparing hjælper hinanden med at skabe vækst og udvikling. Forløbet har gået sig over 2 år, hvor der gennemarbejdes fire temaer. Gennem det har vi opsat både strategier og mål, som i dag er vigtige styrings redskaber for at virksomheden kan ekspandere og have konstant vækst. Herunder er det ligeledes vigtigt at medarbejderne er arrangeret i arbejdet og går målrettet efter at nå de opsatte mål.

  

 


Sten Nilsen

Telefon (+45) 98 23 37 00