Bliv kontaktet

  [recaptcha]

  Aktiv beskyttelse og reparationer med polyurethan coating

  Et tyndt lag vil kunne gøre hele forskellen.

  Beskyttelse mod slitage

  Polyurethan kan sprøjtes på en lang række materialer. Den klæber fremragende til fx stål, aluminium, glasfiber, skum og træ. Den er fremragende til beskyttelse mod korrosion, da den har en lav permeabilitet. Den er også modstandsdygtig over for både slag og slid.

   

   

   

  Belægning, tætning og reparationer i polyurethan

  Enhver del eller element, der er udsat for hårdt vejr eller anden påvirkning fra sit arbejdsmiljø, kan polyurethan belægning være en overlegen løsning til at løse dette.

  Polyurethan kan påføres under ekstreme klimatiske forhold og kan sprøjtes eller støbes i enhver form. Dele, der er belagt eller forseglet med polyurethan, opnår en anti-korrosiv, vejrbestandig overflade, der forlænger levetiden betydeligt. En vis fleksibilitet opretholdes og vedhæftning til beton, træ, glasfiber og stål er fremragende.

  Fordele ved polyurethan

  Polyurethan er hurtig at påføre. Det hærder hurtigt, så du hurtigt kan tage dit aktiv i brug igen. Den fås i en række RAL standardfarver.

  Det er miljøvenligt, da det ikke indeholder flygtige organiske forbindelser (VOC’er) og opløsningsmidler.

  FAKTABOKS

  Med coating fra PUR-TEKNIK A/S vil du altid opnå den bedste løsning. Det tør vi sige, da vi har +30 års erfaring og løst alle tænkelige og utænkelige opgaver.

  Coating levetidsforlænger og skaber en overflade som ingen andre produkter vil kunne gøre.