Bliv kontaktet

  [recaptcha]

  Polyurethan til rørføring i industri, produktion og landbrug

  Hos PUR-TEKNIK A/S har vi specialiseret os indenfor coating-materialer til rørledninger som udsættes for en høj grad af slitage. Det kan for eksempel dreje sig om rør der anvendes til industrielle formål eller i forbindelse med transport i rør af foderstof, beton, jord og andre slidmaterialer.

  PUR coating af rørledninger – den holdbare løsning

  Materialer som korn, sand, grus og lignende udøver en høj grad af slitage på indersiden af de rør, der skal lede dem fra punkt A til punkt B. Det vil især være bøjninger i rørene som er udsat for det værste slid.

  Når denne type rør bliver slidt, kan det gå ud over det gode flow. Der kan opstå tilstopninger i rørene, og du kan opleve et svind i materialer. Slitage kan ydermere give anledning til et dårligt miljø i rørene, idet støv og skidt kan ophobe sig på den slidte inderside, hvor det vil udgøre de perfekte vækst betingelser for mikroorganismer så som bakterier og svampe.

  Hvis ikke røret med jævne mellemrum gennemgås for fejl, skader og tilstopninger, kan det blive så slidt at der ikke er nogen vej uden om en total udskiftning. Og en sådan kan være såvel omkostningstung som til stor gene for driften.

  Med PUR coating kan du forlænge holdbarheden af dine rørledninger. Du vil samtidig øge effektiviteten af rørføringen, idet friktionen vil mindskes. Og der skabes samtidig et renere miljø i rørene, idet den hårde og glatte overflade gør det vanskeligt for mikroorganismer at få fodfæste.

   

   

  Hvorfor bruge polyurethan coating?

  Vælger du at lade dine rørledninger gennemgå en grundig rensning med tilhørende eftersyn, fulgt op af en polyurethan coating, kan du forlænge levetiden på hele systemet. På den måde kan du undgå en totalt udskiftning.

  Med polyurethan coating får du den optimale overflade på indersiden af rørene. Polyurethan er nemlig kendt for sin glatte overflade og sin høje grad af slidstyrke, som kan være op til otte gange ståls slidstyrke. Dette gør polyurethan til det nærmest ideelle coating materiale.

  En polyurethan coating kan faktisk redde rørledninger, som ellers skulle skiftes ud. Med coating kan indersiden tætnes i et omfang og med en effektivitet så en udskiftning overflødiggøres.

  Det hårde materiale tætner på effektiv vis selv de mindste revner og sprækker i rørene. Det svarer faktisk til at få et helt nyt rør.

  FAKTABOKS

  • Reduceret ophobning af støv og skidt i rørene
  • Mindre slitage på de mekaniske dele
  • Tætning af revner og læk på rørenes inderside
  • Forlænget levetid på hele systemet