Bliv kontaktet

  [recaptcha]

  Maskinbearbejdning

  PUR-TEKNIK A/S er en ordreproducerende virksomhed, som fremstiller emner i polyurethan på bestilling fra kunden. Læs mere om hvad vi kan tilbyde dig og din virksomhed i det følgende.

  Få hjælp til bearbejdning af PUR emner hos PUR-TEKNIK A/S

  Hos PUR-TEKNIK A/S leverer vi såvel hele løsninger som enkelte polyurethan dele. Du kan altid henvende dig til os med henblik på et tilbud på fremstilling eller bearbejdning af denne type emner.

  PUR-TEKNIK A/S besidder et moderne produktionsapparat til såvel støbning som færdigbearbejdning af rå støbte emner, her under flere CNC maskiner og PUR støbemaskiner.

  I forbindelse med storformat CNC maskinbearbejdning af eksisterende emner anvender vi fem-akset simultan fræsning, hvilket indebærer en kombination af tre lineære akser og to rotative akser. Formålet med fem-akset simultan fræsning er at interpolere komplekse bearbejdede overflader, hvorfor de bevæger de fem akser bevæger sig 100% simultant.

  PUR-TEKNIK A/S stiller samtidig gerne sine kompetencer til rådighed i forbindelse med renovering af enkelte emner eller serier. PUR-TEKNIK A/S har mange års erfaring inden for dette område, og garanterer den mest kvalificerede rådgivning.

   

   

  Hvorfor vælge PUR-TEKNIK A/S som leverandør af polyurethan emner?

  Uanset om du ønsker maskinbearbejdning af dine færdige PUR elementer, eller om du har brug for en serie af formstøbte emner efter eget design, kan PUR-TEKNIK A/S altid hjælpe. PUR-TEKNIK A/S er grundlagt i 1993 og er specialist i produktudvikling og produktion af komponenter i polyurethan (PUR) til en lang række forskellige virksomheder og brancher.

  PUR-TEKNIK A/S har særligt speciale inden for produktion i polyuretan (PUR) hærdeplast. Hærdeplast har den store fordel at det ikke mister faconen ved varmepåvirkning, og er samtidig et endog særdeles bestandigt og slidstærkt materiale.

  PUR-TEKNIK A/S fremstiller emner til møbelindustrien, offshore branchen, medico, vind og rigtig mange andre brancher inden for industri og produktion i såvel fleksibel integralskum og hård plast. Hos PUR-TEKNIK A/S kan du bestille produkter i flere forskellige typer elastomer fra shore 30 A til shore 80D.

  PUR-TEKNIK A/S har desuden specialiseret sig i skridsikker belægning til dyretransporter og båddæk, og har som flagskib de meget omtalte letvægtsfendere, som blandt andet anvendes af det norske redningsvæsen og den svenske søredning.

  Med PUR-TEKNIK A/S er du sikret en professionel løsning på dine problemer angående design og produktion af komponenter i polyuretan.

  FAKTABOKS

  PUR-TEKNIK A/S har mere end tre årtiers erfaring med såvel fremstilling som maskinbearbejdning af polyurethan emner. Du er garanteret et holdbart resultat når du bruger PUR-TEKNIK A/S som din leverandør af polyurethan løsninger.

  Der er mange gode egenskaber ved PUR, herunder:

  • Høj slidstyrke og modstandsdygtighed over for eksempelvis varme og kemiske stoffer
  • Stor variation i materialets hårdhed og elasticitet
  • Gode lyddæmpende egenskaber